Vajalikud ained:
18 viilu röstsaia. Kõige sobivam on klassikaline «Kuldne» röstsai.
Täidis:
*300 g sinki
*170 g maitserohelisega toorjuustu
*150 g riivitud juustu
*300 g majoneesi
*500 g hapukoort
*1 puljongikuubik, soovitavalt kanamaitseline
*300 g sinki
*170 g maitserohelisega toorjuustu
*150 g riivitud juustu
*300 g majoneesi
*500 g hapukoort
*1 puljongikuubik, soovitavalt kanamaitseline
Kaunistuseks:
*5 õhukest singiviilu
*umbes 4 kirsstomatit ( arv sõltub tomatite suurusest)
*1/2 pikka värsket kurki
*värsket tilli
*5 õhukest singiviilu
*umbes 4 kirsstomatit ( arv sõltub tomatite suurusest)
*1/2 pikka värsket kurki
*värsket tilli
Valmistamine:
Haki sink. Sega kausis kõik täidise ained kokku. Tee valmis puljong. Lao kandikule 6 saiaviilu (võid saiaviiludel ääred ära lõigata), saiaviilud immuta puljongiga ja kata täidisega.
Lao peale järgmine saiaviilude kiht, immuta saiaviilud puljongiga ja kata jälle täidisega, nii tee ka kolmas kord. Tordi keskele lao singiviilud nii, et viilude vahel oleks ruumi kirsstomatitele, kirsstomatid lõika pooleks ja lao singiviilude vahele.
Lõika kurk kuubikuteks ja kaunitsa singiviilude ning kirsstomatite ümbrus kurgikuubikutega. Äärtele raputa hakitud tilli.
Lase tordil öö otsa külmas seista ( on maitsvam).
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar