reede, 24. juuni 2011

Rosolje on iga pidulaua ehteks

Kõik pühad mööduvad ikka ja alati kas korraliku ja vanamoodsa kartulisalatiga või siis ka hea ja värvilise rosoljega. Siinkohal üks maitsev rosolje.


400g keedetud punast peeti
200g keedukartulit
200g keedetud porgandit
2 heeringafileed
2 hapu- või marineeritudkurki
2 hapukat õuna
200g keedetud sea- või veiseliha
3 keedumuna

Kaste
5dl hapukoort
1tl soola
0,5 tl sinepit
maitse järgi majoneesi
natukene suhkrut

Tükelda kõik ained. Sega kastmeks kokku hapukoor, majonees, sinep, sool ja suhkur. Sega tükeldatud ained kastmega läbi ning lase tund-kaks maitsestuda. Kaunista kas peenestatud munaga või millegi rohelisega.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar