pühapäev, 5. juuni 2011

Maasikavardad

Suvi on käes ja värsked maasikad juba ka turul müügil. 
Maasikavardad pakuvad nii silmailu kui maitsenaudingut! Värsked maasikad vaheldumisi pehmemaitselise mozzarella, õhukeste suitsusingiviilude ja magusate viinamarjadega on maitsev ja kaunis suupiste igale kesksuvisele peolauale.

15 puidust grillivarrast
200 g mozzarella juustu
100 g toorsuitsusinki
200 g viinamarju
u 0,5 kg maasikaid

Valmistamine
Pese viinamarjad ja kuivata majapidamispaberiga. Tükelda juust. Kõige paremini sobib maasikavardasse kindlasti mozzarella, mida valmistab Vigala Piimatööstus. Ent võid kasutada ka muid pehmemaid juustusorte, näiteks Valio Võru Havarti juustu.
Lüki vardasse vaheldumisi maasikad, mozzarella-tükid, kokkumurtud singiviilud ja viinamarjad.

Mõnusaid maitseelamusi!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar