10 paprikat (rohelised, kollased) 2 väiksemat suvikõrvitsat 1 fenkol e apteegitill 1 väike baklažaan 4 väikest sibulat peterselli soola pipart oliiviõli 2 muna 150 g Valio Alma Eesti juustu(riivitud) 200 g mozzarellat Lõika paprikatel ära “mütsid” koos varrega ning eemalda seemned ja valge sisu. Haki sibul, fenkol, suvikõrvits ja baklažaan tükkideks. Kõigepealt prae sibul ja fenkol oliivõlis klaasjaks, siis lisa suvikõrvitsa- ja baklažaanikuubikud ning prae, kuni köögiviljadest on vedelik aurustunud. Maitsesta soola ja pipraga, jahuta täidisesegu ning lisa munad ja riivjuust. Sega kõik korralikult läbi ja täida paprikad köögiviljaseguga. Aseta täidetud paprikad oliiviõliga piserdatud vormi tihedalt üksteise kõrvale. Lõika igale paprikale peale viil mozzarellat ja suru pähe varrega “mütsike”. Küpseta eelkuumutatud 200kraadises ahjus umbes 30 minutit kuni paprikad on kergelt pruunistunud. Enne serveerimist lase pisut jahtuda. |
neljapäev, 2. juuni 2011
Täidetud paprika
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar