500 g lehttainast
1 kg rabarbereid
1,5 dl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
1 sl kaneeli
1 sl tärklist
melissilehti
Valmistamine:
Valmistamine:
Kuumuta ahi 200 kraadini. Vajuta tainas võiga määritud vormi, äärista servad hõbepaberiga ning küpseta 10- 15 min., kuni tainas on juba kerglt paisunud ja kuldseks tõmbunud.
Puhasta rabarberid ja lõika 10 cm pikkusteks tükkideks ning aseta eelküpsetatud tainale. Sega omavahel suhkur, vanillisuhkur, kaneel, tärklis ning puista rabarberitele. Küpseta umbes 25 min. Rabarberikook on valmis, kui ta on kuldne, krõbe ja mahlane. Eriti hea ja maitsev koos vanillijäätisega.
Puhasta rabarberid ja lõika 10 cm pikkusteks tükkideks ning aseta eelküpsetatud tainale. Sega omavahel suhkur, vanillisuhkur, kaneel, tärklis ning puista rabarberitele. Küpseta umbes 25 min. Rabarberikook on valmis, kui ta on kuldne, krõbe ja mahlane. Eriti hea ja maitsev koos vanillijäätisega.
Mõnusat küpsetamist!!!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar