laupäev, 4. detsember 2010

Kuldkollane keeks

Kuna jõulude ajal küpsetatakse ikka rohkem kui tavaliselt, panen siia ühe keeksi retsepti, mis on kõige tavalisem ja lihtsam teha, aga maitseb imehästi.

Jahtununa võib peale sõeluda tuhksuhkrut. Maitseb nii kuumalt piimaga kui ka külmalt tee või kohviga.
Koostis:
3-4 muna
1,5 dl suhkrut
2 dl nisujahu
150 g margariini
soola noaotsaga
Soovi korral võib lisada nii rosinaid kui pähkleid, kuidas kellelegi maitseb.

Klopi munad suhkruga vahtu, lisa jahu ja sulatatud- jahutatud margariin.
Küpseta keeksivormis 200 kraadi juures 30-40 minutit ( kuni keeks on kuldkollane ja seest küps).

Head isu!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar