esmaspäev, 9. veebruar 2015

Kodujuustu õuna kook šokolaadi glasuuriga



Vahel on puhkepäevad pisut " patused".



Koogi põhi:
Tükeldada toasoe või kuubikuteks, lisada rukkijahu, suhkrut ja küpsetuspulbrit...
Mätsida nii kaua kuni jääb ühtlane pall. Panna taigen vormi põhja ja teha kahvliga mõned augud sisse, et küpseks ühtlaselt. Küpsetada 10 min 200 kraadises ahjus.

Koogi pealmine osa:
pakk kodujuustu
hapukoort
4 muna
vanillisuhkrut
suhkrut
küpsetuspulbrit
sulatatud võid
soola
tükeldatud õunad ( ükskõik millised puuviljad või marjad)
Vahustada munad ja suhkur ning lisada järjest ülejäänud komponendid......

Kaunistuseks:
Tumedat ja valget šokolaadi.

Lisaks väga heale väljanägemisele maitseb imehea.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar